Hundesvømming

Svømmetrening er en fenomenal treningsform for hunder. Man trener kondisjon, styrke og smidighet på en gang, men uten belastning. 

Regelmessig svømmetrening er så god styrketrening at det kan virke forebyggende på skader. Skadede hunder som kanskje har vært gjennom operasjoner, kan med svømmetrening som rehabilitering komme mye hurtigere i form igjen, samt bygge opp muskulatur som er blitt svak pga avlastning av det vonde.

Svømming er spesielt effektivt på hunder med HD. På grunn av deres spesielle svakhet, trenger de sterk muskulatur og generelt det å være i god form. Det er nå blitt en vanlig og velrenommert anbefaling fra veterinærer at hunder med HD har veldig godt av å svømme.

De aller fleste hunder synes det er gøy å svømme, noen synes til og med at det er det beste i verden. Andre kan være noe reserverte til å begynne med, men bare de lærer seg teknikken og de begynner å føle seg trygge i vannet, så trives de godt med det. Vi bruker alltid svømmevest til å begynne med, til de er fortrolige med bassenget og svømmeteknikken er på plass. 

En svømmetime er på opp til 30 minutter, og det er i utgangspunktet alltid en hund i svømmehallen om gangen. Det er dog mulig for flere å slå seg sammen hvis de ønsker det, det er ingen problemer å svømme flere hunder i bassenget samtidig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 20:27

Hei ring 90152801 for mere info om våre corgier.
Mvh Hege Jacobowitz

...
09.02 | 19:42

Vi mistet nylig vår welch corgie tispe som ble akutt syk. Vi begynner å ønske oss en ny og synes det høres ut som dere har god erfaring. Vi har også hest.

...
01.09 | 09:43

Hei! Er det med instruktør hvis man booker en time hundesvømming? Har en hund som er redd for vann.

...
09.12 | 12:52

Hei. :) Vi har kun dypt basseng så vi har desverre ikke mulighet til det. :) vil tro det du søker ettr da er vanntredemølle for hund. :)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE