Om oss

Hvem er vi?

Stall og kennel Torefjell er drevet av Hege og Caroline Jacobowitz. Hege har i all hovedsak ansvar for hunder, mens Caroline sørger for hestene.

Hege har drevet med hund hele livet (ifølge henne selv er hun steingammel, så det er lenge). I løpet av karriæren har alt fra lydighet til hundekjøring vært en del av hverdagen, i tillegg til at hun alltid har vært å se ved utstillingsringen. Hun overtok kennelnavnet etter faren sin, så navnet "Kennel Torefjell" er en av Norges eldste kennelnavn. Faren til Hege drev i sin tid på med hest i tillegg, og siden Caroline fikk hestedilla, og småbruk ble kjøpt, ble igjen "Stall" lagt til i det gamle kennelnavnet. 

Caroline er Heges datter. Hun har drevet på med hest siden en filletante introduserte henne for en for første gang når hun var 3år. siden har det gått i rideskoler til hun ble gammel nok til å få sin egen hest. Hun har nærmest bodd i stallen siden hun ble gammel nok til å dra dit alene, og har både fullført VGS med hest, jobbet med hest både i Norge og på Island, er utdannet B-instruktør gjennom NIHF og er lokallagsdommer for Islandshest. 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 09:43

Hei! Er det med instruktør hvis man booker en time hundesvømming? Har en hund som er redd for vann.

...
09.12 | 12:52

Hei. :) Vi har kun dypt basseng så vi har desverre ikke mulighet til det. :) vil tro det du søker ettr da er vanntredemølle for hund. :)

...
23.11 | 22:30

Hei,

Har dere anledning til varmtvannstrening hvor hunden går og ikke svømmer?
Hunden er en border collie.

Mvh. Gro-Helen R.

...
19.11 | 13:55

Vsnnet holder 20-22 grader og vi har vester og føner. Se stall kennel torefjell på fb

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE