Om rasen

Welsh Corgi Pembroke

Vi har hatt Corgi siden 1993, og har hatt noen kull opp gjennom årene. 

Corgien er en middels stor hund med korte bein. Den er opprinnelig en gjeter, og er opptatt av flokken sin. De er venlige, lekne og glad i en lang tur, men evner også fint å slappe av på sofaen hvis anledningen byr seg. Hvis du vil lese mer om rasen anbefaler vi en titt på www.corgi.no

Våre valper vokser opp inne sammen med oss og blir vandt med alt fra vanlige lyder og lukter som finnes i en husstand, til hester, høner, katter og kanin som også finnes på grden. Vi avler med stort fokus på sunnhet, helse og godt gemytt. Vi ønsker hunder som familen kan ha glede av i mange år.  Se fanen "planlagte kull" for å se neste gang vi planlegger valper. Ta forøvrig gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer om rasen, eller komme å hilse på. Vi har alltid noen Corgier som gjerne tar imot besøk på gården.

 Kul

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 20:27

Hei ring 90152801 for mere info om våre corgier.
Mvh Hege Jacobowitz

...
09.02 | 19:42

Vi mistet nylig vår welch corgie tispe som ble akutt syk. Vi begynner å ønske oss en ny og synes det høres ut som dere har god erfaring. Vi har også hest.

...
01.09 | 09:43

Hei! Er det med instruktør hvis man booker en time hundesvømming? Har en hund som er redd for vann.

...
09.12 | 12:52

Hei. :) Vi har kun dypt basseng så vi har desverre ikke mulighet til det. :) vil tro det du søker ettr da er vanntredemølle for hund. :)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE