Håper på Corgivalper i juni!

Magpie´s Idja x Lejregårdens Morning Sun har blitt parret, og vi håper derfor på valper i begynnelsen av juni!

 

Med julen vel overstått og et nytt år foran oss kan man bare brette opp ermene og se framover. Vi planlegger corgi-parring ca. mars, har for tiden 1-2 hester for salg i stallen, Caroline har begynt å jobbe i stallen og litt som lærer i hestefag på Hvam vgs og ellers går alt sin vandte gang.

29.12 fikk Drott alvorlig kollik med begynnende tarmslyng, så vi fikk en litt brå avslutning på året. Men med rask og god hjelp fra flinke folk på veterinærhøgskolen slapp vi heldigvis opperasjon og risikoen rundt og etter dette, og Drott er nå på bedringens vei og hjemme igjen.

Vi har som mål og holde hjemmesiden nogenlunde oppdatert utover året. Så følg med for flere nyheter!

 

 

 

På mandag reiser vi en liten tur til det store utland for å hente hjem denne søte jenta! Det blir spennende, vi gleder oss!

Ønsker du å la hesten svømme? i Desember kjører vi knalltilbud på hestesvømming med helpensjon! 3 uker, 5* svømming per uke for kun 3000kr. Begrenset antall plasser igjen. 

Nyeste kommentarer

09.02 | 20:27

Hei ring 90152801 for mere info om våre corgier.
Mvh Hege Jacobowitz

...
09.02 | 19:42

Vi mistet nylig vår welch corgie tispe som ble akutt syk. Vi begynner å ønske oss en ny og synes det høres ut som dere har god erfaring. Vi har også hest.

...
01.09 | 09:43

Hei! Er det med instruktør hvis man booker en time hundesvømming? Har en hund som er redd for vann.

...
09.12 | 12:52

Hei. :) Vi har kun dypt basseng så vi har desverre ikke mulighet til det. :) vil tro det du søker ettr da er vanntredemølle for hund. :)

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE